В ХМІЛЬНИКУ НЕ ОБМЕЖУВАТИМУТЬ РОБОТУ ЗАКЛАДІВ ТОРГІВЛІ

В ХМІЛЬНИКУ НЕ ОБМЕЖУВАТИМУТЬ РОБОТУ ЗАКЛАДІВ ТОРГІВЛІ
28.05.2014
regpolПроект рішення «Про обмеження режиму роботи торговельних закладів на території міста з 24.00 год. до 07.00 год.», зняли з розгляду. Таке рішення було прийняте під час засідання виконавчого комітету Хмільницької міської ради.

Відповідне рішення розміщено на офіційному сайті міста Хмільника.

Нагадуємо, що в Хмільнику мали намір обмежити режим роботи торговельних закладів в нічний час.

З яких причин виконавчий комітет зняв рішення з розгляду залишається невідомим. Свого часу Центр правової інформації та консультацій давав роз’яснення щодо можливості затвердження такого рішення. Можливо саме після ознайомлення з коментарем і було прийняте таке рішення.

Пропонуємо ознайомитися з попереднім коментарем, який було розміщено на Громадському форумі Хмільниччини:

Коментар Центру правової інформації та консультації:

Ініціаторам та розробникам такого проекту рішення варто взяти до уваги, що за своєю суттю цей документ є регуляторним актом, тому потребує дотримання процедури, передбаченої законом про регуляторну політику. Спочатку така ініціатива має бути внесена до річного плану регуляторної діяльності, потім має бути оголошення про оприлюднення, оприлюднення самого регуляторного акту, разом з аналізом його регуляторного впливу, потім має бути проведене його громадське обговорення, а вже потім цей проект рішення може бути внесений на розгляд виконавчого комітету міської ради…