В ХМІЛЬНИКУ ОБГОВОРЮВАЛИ МЕТОДИКИ ВИКЛАДАННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ ДЛЯ МОЛОДІ

В ХМІЛЬНИКУ ОБГОВОРЮВАЛИ МЕТОДИКИ ВИКЛАДАННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ ДЛЯ МОЛОДІ
20.10.2017
Нещодавно в Хмільнику відбулося засідання «круглого столу», під час якого обговорювали методики викладання прав людини для молоді. Участь в засіданні взяли представники поліції, представники Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, відділу у справах сім’ї та молоді, Бюро правової допомоги та тренери громадської організації «ПРАВО».



Під час засідання присутнім було презентовано тренінг «Вступ до прав людини для молоді», в якому всі присутні взяли активну участь.

Всі учасники долучилися до дискусії щодо теоретичної та практичної частини тренінгу, надавши свої пропозиції.

Окремо було обговорено можливість використання під час викладання прав людини документальних фільмів.



На завершення всі присутні домовилися про те. що варто створити спільну лекторську групу, до якої мають увійти представники всіх представлених установ та організацій. В перспективі така лекторська група залучалася б до проведення освітніх та право просвітницьких заходів для молоді. Була висловлена думка, що така лекторська група має бути створена рішенням виконавчого комітету міської ради.

Для довідки:

Засідання «круглого столу» відбулося в рамках проекту «Формування безпечного середовища: спільна справа поліції та громади» реалізовується громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Центром аналізу місцевої політики, Хмільницьким відділом поліції Головного управління національної поліції у Вінницькій області та Хмільницькою міською радою в рамках програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Метою проекту є формування сталих зв’язків між поліцією, міською владою та громадськістю в місті Хмільнику для впровадження підзвітності поліції, встановлення та підтримання правопорядку, попередження злочинності, розвитку безпечного середовища в громаді.