В ХМІЛЬНИКУ ПІДГОТУВАЛИ МЕТОДИЧКУ ДЛЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНСПЕКТОРІВ БЛАГОУСТРОЮ

В ХМІЛЬНИКУ ПІДГОТУВАЛИ МЕТОДИЧКУ ДЛЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНСПЕКТОРІВ БЛАГОУСТРОЮ
03.11.2017
В Хмільнику підготували Методичні матеріали в допомогу громадським інспекторам благоустрою території міста Хмільника.



До збірки увійшли Правила благоустрою території міста Хмільника, Положення про громадський контроль в сфері благоустрою, Положення про адміністративну комісії при виконкомі міської ради, а також інструкція про складання протоколів про адміністративні правопорушення.



Збірку методичних рекомендацій отримають всі кандидати на посаду громадських інспекторів з благоустрою, які зараз проходять навчання в рамках проекту «Формування безпечного середовища: спільна справа поліції та громади».

Для довідки:

Збірку видано в рамках реалізації проекту «Формування безпечного середовища: спільна справа поліції та громади» реалізовується громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Центром аналізу місцевої політики, Хмільницьким відділом поліції Головного управління національної поліції у Вінницькій області та Хмільницькою міською радою в рамках програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Метою проекту є формування сталих зв’язків між поліцією, міською владою та громадськістю в місті Хмільнику для впровадження підзвітності поліції, встановлення та підтримання правопорядку, попередження злочинності, розвитку безпечного середовища в громаді.