В ХМІЛЬНИКУ ПЛАНУВАЛИ ДІЯЛЬНІСТЬ МАЙБУТНІХ ГРОМАДСЬКИХ ІНСПЕКТОРІВ

В ХМІЛЬНИКУ ПЛАНУВАЛИ ДІЯЛЬНІСТЬ МАЙБУТНІХ ГРОМАДСЬКИХ ІНСПЕКТОРІВ
05.11.2017
Сьогодні в Хмільнику відбувся черговий семінар для кандидатів на посаду громад сикх інспекторів благоустрою території міста Хмільника.

Під час навчання було обговорено конкретні приклади реагування на типові порушення Правил благоустрою, зокрема, розміщення зовнішньої реклами на елементах благоустрою та пошкодження об’єктів благоустрою.



Окремо було обговорено пропозиції щодо надання громадським інспекторам інформації про балансоутримувачів об’єктів благоустрою, про закріплені за установами та організаціями території, про контакти керівників комунальних установ тощо.



Також, під час навчання, учасникам було презентовано збірку методичних рекомендацій в допомогу громадським інспекторам.



Для довідки:

Захід відбувся в рамках реалізації проекту «Формування безпечного середовища: спільна справа поліції та громади» реалізовується громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Центром аналізу місцевої політики, Хмільницьким відділом поліції Головного управління національної поліції у Вінницькій області та Хмільницькою міською радою в рамках програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Метою проекту є формування сталих зв’язків між поліцією, міською владою та громадськістю в місті Хмільнику для впровадження підзвітності поліції, встановлення та підтримання правопорядку, попередження злочинності, розвитку безпечного середовища в громаді.