В ХМІЛЬНИКУ ПОЧАЛИ ПУБЛІКУВАТИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ВИТРАТИ МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ В ПРОСТІЙ ТА ЗРОЗУМІЛІЙ ФОРМІ

В ХМІЛЬНИКУ ПОЧАЛИ ПУБЛІКУВАТИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ВИТРАТИ МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ В ПРОСТІЙ ТА ЗРОЗУМІЛІЙ ФОРМІ
09.01.2018
На виконання розпорядження міського голови від 19.12.2017р. №497-р «Про удосконалення публічності та прозорості бюджетного процесу в місті Хмільнику», на Офіційному веб-сайті міста Хмільника почали публікувати інформацію про витрати міського бюджету в простій та зрозумілій формі за минулий тиждень.

З інформацією можна ознайомитись, натиснувши ТУТ.

Інформацію було розміщено відділом інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради та надано громадською організацією «ПРАВО» на підставі даних Єдиного веб-порталу використання публічних коштів «Є-data».

Ініціативу впроваджено в рамках реалізації проекту «Міський бюджет – бачу, розумію, контролюю», який реалізується Хмільницькою районною громадською організацією «ПРАВО» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Точка зору, відображена у цій публікації чи матеріалі, є винятковою відповідальністю Хмільницької районної громадської організації «ПРАВО» і може не співпадати з точкою зору Фонду Східна Європа, ПАУСІ і/або Європейського Союзу.

Партнерами в реалізації проекту виступають Центр аналізу місцевої політики, міськрайонна газета «Життєві обрії» та виконавчий комітет Хмільницької міської ради.