В ХМІЛЬНИКУ ЗА ЗАНЯТТЯ ФІЗКУЛЬТУРОЮ ДОВЕДЕТЬСЯ ПЛАТИТИ

В ХМІЛЬНИКУ ЗА ЗАНЯТТЯ ФІЗКУЛЬТУРОЮ ДОВЕДЕТЬСЯ ПЛАТИТИ
15.09.2015
1382776673_football-moneyЧитачі Громадського форуму Хмільниччини пам’ятають, як кілька років тому в місті постало питання платного використання міського стадіону для того, щоб просто прийти та пограти футбол. Тоді питання набуло значного резонансу: було багато звернень та взаємних звинувачень, які закінчилися тим, що міська влада визнала, що платити за використання стадіону не потрібно.

Та ось зараз виконавчий комітет передумав і таки вирішив запровадити платні послуги, серед яких наступні:

  • Організація і проведення фізкультурно-спортивних та спортивно-видовищних заходів, реалізація абонементів на їх відвідування на стадіоні (1 дн./200 учасників) – 510,00 грн.

  • Організація і проведення фізкультурно-спортивних та спортивно-видовищних заходів, реалізація абонементів на їх відвідування в спортивному залі (1 дн./200 учасників) – 540,00 грн.

  • Проведення групових занять з фізичної культури і спорту згідно з абонементами та квитками – 100,00 грн./міс. (зг. розкладу)

  • Надання футбольного поля для проведення спортивно-видовищних заходів, занять з фізичної культури і спорту – 135 грн./1год.

  • Надання спортивного залу для проведення спортивно-видовищних заходів, занять з фізичної культури і спорту – 165 грн./1год.

  • Надання послуг з прокату спортивного спорядження, обладнання та інвентарю – 1% від балансової (первинної) вартості/1 год.


Таким чином, наприклад, за заняття фізичною культурою і спортом, а під це визначення підпадає і намір просто прийти та поганяти м’яча, потрібно буде сплатити 135 гривень за годину занять.

Одночасно з затвердженням переліку платних послуг мають намір затвердити Порядок надання послуг спортивною школою. В Порядку зазначено, що розмір плати за кожний вид платної послуги визначається на підставі економічно обґрунтованих витрат, пов'язаних безпосередньо з наданням відповідної платної послуги 1 раз на рік.