В ХМІЛЬНИКУ ЗАПРОВАДИЛИ ЗАКУПІВЛІ ЧЕРЕЗ СИСТЕМУ «PROZORRO»

В ХМІЛЬНИКУ ЗАПРОВАДИЛИ ЗАКУПІВЛІ ЧЕРЕЗ СИСТЕМУ «PROZORRO»
22.04.2016
AAEAAQAAAAAAAAbLAAAAJDhmMzI1Yjk2LTI5ZTEtNDk4NC05OTA0LTc1MmYxYTFhZDU2OAВиконавчий комітет Хмільницької міської ради затвердив рішення, відповідно до якого розпорядники бюджетних коштів міста Хмільника здійснюватимуть закупівлі товарів, робіт та послуг через систему електронних закупівель «ProZorro».

Отже, з 1 травня цього року, структурні підрозділи міської ради, а також комунальні підприємства міста, мають здійснювати закупівлі через електронні майданчики, якщо сума закупівлі складатиме від 10 000 гривень до 200 000 грн. (для товарів та послуг) і від 10 000 грн. до 1 500 000 грн. (для робіт). Це, в свою чергу, сприятиме прозорості під час закупівель та зменшенню вірогідності виникнення проявів корупції.

Варто зазначити, що таке рішення прийнято на виконання Стратегії розвитку Хмільника до 2020 року, а також в рамках Угоди про співпрацю та солідарну публічну відповідальність, яка свого часу була підписана між тоді ще кандидатом на посаду Хмільницького міського голови Сергієм Редчиком та керівником громадської організації «ПРАВО» Віталієм Дорохом.