В ХМІЛЬНИКУ ЗАТРИМАЛИ АВТО, В ЯКОМУ ПЕРЕВОЗИЛИ КОНОПЛЮ

В ХМІЛЬНИКУ ЗАТРИМАЛИ АВТО, В ЯКОМУ ПЕРЕВОЗИЛИ КОНОПЛЮ
26.10.2013
imagesНаркотичне зілля правоохоронці виявили під час огляду автомобіля в м. Хмільник. Дев’ять поліетиленових пакетів з речовиною рослинного походження схожою на коноплю було знайдено у салоні таксі на задньому сидінні.

Про це повідомляє Офіційний сайт УМВС у Вінницькій області.

Співробітниками відділу Державтоінспекції було зупинено автомобіль «ЗАЗ-FORZA», яким керував місцевий житель. Крім водія, в салоні автівки було ще двоє молодиків.

Працівники міліції встановили, що виявлена наркотична речовина належала саме пасажирам автомобіля. За словами чоловіків, нарковмісне зілля вони везли для власних потреб. Скориставшись послугами таксі, молодики дістались до одного з сіл Хмільницького району, де на занедбаному полі назбирали наркосировини.

Обидва зловмисники перебувають на обліку лікаря-нарколога, як споживачі наркотичних речовин.

Після огляду авто згортки вилучили та передали на направлено на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.