В СКЛАДІ ДЕПУТАТІВ МІСЬКОЇ РАДИ СТАЛАСЯ ЗАМІНА

В СКЛАДІ ДЕПУТАТІВ МІСЬКОЇ РАДИ СТАЛАСЯ ЗАМІНА
04.12.2015
yak-namalyuvati-znakНа 3 позачерговій сесії до складу міської ради було введено двох новачків. Ними стали представники двох політичних сил – «Нова політика» та «Аграрна партія».

Передісторією цього були заяви про складання депутатських повноважень, написані особисто депутатом від «аграріїв» Володимиром Бубликом та депутатом від «Нової політики» Юрієм Бубликом. Чому не захотіли працювати ці новообрані депутати, голова міської виборчої комісії Михайло Собчук не пояснив, проте він радо повідомив прізвища щасливців, які отримають депутатські мандати в раді.

Отож, якщо від «Аграрної партії» наступним за партійним списком «йшов» Валерій Чернелевський, то він без зайвих інтриг і став депутатом, замінивши свого попередника.

А от в «Новій політиці» виявилося не все так просто і зрозуміло. Аж троє членів партії, які йшли наступні за списком, теж раптово передумали виконувати передвиборні обіцянки «служити громаді міста» і відмовилися від реєстрації в депутати. Це Геннадій Фрідріх, Катерина Паращук, Юрій Гетьман. А от Віктор Михальнюк все ж таки, зваживши свої сили та гідно оцінивши весь потенціал свого досвіду, зголосився стати депутатом міської ради.