ВАРТІСТЬ ПРОЇЗДУ В МАРШРУТКАХ ХМІЛЬНИКА МОЖЕ ЗРОСТИ НА 50 КОПІЙОК

ВАРТІСТЬ ПРОЇЗДУ В МАРШРУТКАХ ХМІЛЬНИКА МОЖЕ ЗРОСТИ НА 50 КОПІЙОК
04.04.2014
taxiВартість проїзду в маршрутках Хмільника, яка зараз складає 2 гривні, може зрости на 50 копійок. З ініціативою щодо підвищення вартості проїзду виступили перевізники, які здійснюють пасажирські перевезення на території міста.

Ще в грудні 2013 року, перевізники звернулися з листом на ім’я міського голови Василя Грушка з остаточними розрахунками витрат та рентабельності перевезень. На думку перевізників бажаної рентабельності можна досягти, підвищивши вартість проїзду до 2,50 гривень.

На думку міської влади, саме теперішня вартість проїзду в 2 гривні є головною причиною того, що послуги з перевезення пасажирів в місті Хмільнику надаються «несвоєчасно та неякісно і не в повному обсязі» (цитата з аналізу регуляторного впливу).

Таким чином, якщо виконавчий комітет Хмільницької міської ради погодить підвищення вартості проїзду, хмільничани будуть сплачувати на 50 копійок більше за проїзд в маршрутках міста.

До речі, підвищення вартості проїзду до 2,5 гривень не торкнеться дітей до 14 років: як і раніше вони сплачуватимуть 1 гривню за проїзд в дні шкільних занять.