ВЕЛИКОМУ ФУТБОЛУ СКАЖЕМО «ТАК!»

ВЕЛИКОМУ ФУТБОЛУ СКАЖЕМО «ТАК!»
12.04.2012
«Коли почнеться велике поле?». «Який ліміт легіонерів?». «Скільки команд прийме участь?» Подібного змісту питання все частіше й частіше мені задаються гравці із різних куточків нашого футбольного краю. І це не дивно, адже з настанням першого тепла всі як один чекають одного: початку сезону «великого» футболу.

Розпочну з першого питання. Якщо заглянути в попередні 2 роки, то сезон 2010 ми розпочали 18 квітня, 2011 –2 травня. Але цей рік має свою особливість. Більше того, національну гордість – ЄВРО 2012. Нажаль, наші вихованці поки що виклику до збірної не отримали, але матчі Євро хоч не хоч вплинуть на розклад наших ігор. Адже який може бути місцевий футбол коли грають наші. Отож потрібно буде корегувати графік місцевих змагань, але це не Ваша головна біль. Я, принаймні, сподіваюсь на розуміння ситуації. В планах розпочати сезон вже 21-22 квітня.

Щодо легіонерів, їх кількості та класифікації будемо вирішувати як завжди демократичним шляхом – на загальних зборах представників команд. Я думаю, що це буде чесно по відношенні до всіх учасників змагань.

По кількості команд можна сказати так: є різна інформація, але можна сказати точно одне: менше команд не стане. Остаточна кількість буде відома лише після подання заявок.

Тепер головне! Щоб закрутити весь цей процес ми зустрічаємося 16 квітня о 17-30 в залі засідань райдержадміністрації для обговорення проекту Регламенту проведення Чемпіонату та Кубку.

Інформація для представників команд!

Підготуйтеся для внесення можливих певних коректив до наших основних документів. Краще думати зараз, ніж жаліти про втрачене потім.

Проект регламенту Чемпіонату та Кубку буде вивішено в розділі «Документи».

Мої контактні номери не змінилися, але я нагадаю: Kyivstar 067-6808238; Djuice 098-9947479; Life 093-7802299. Всі тарифи робочі!

Автор: В.Гричанюк


Джерело: Хмільницька прем'єр-ліга