Великий футбол у Вишеньці

Великий футбол у Вишеньці
10.04.2012
З ініціативи капітана команди «Олімпік» Ігора Рибачука, за сприянням голови Вишеньківської сільської ради Олександра Кирилюка, приватного підприємця Петра Кулика та голови районної МГО «Молоді регіони», міськрайонного футбольного клубу «Радон» Віктора Гричанюка 8 квітня у с. Вишенька відбувся футбольний турнір за кубок Співдружності.

 

 

 

 



У змаганнях взяли участь чотири команди з Хмільницького, Немирівського та Літинського районів. Першу гру, як це і належить, зіграли господарі поля ФК «Олімпік», а їхніми суперниками, це визначилося під час жеребкування, стала команда «Немирів» (м. Немирів). Гра закінчилася з рахунком 2-0 на користь ФК «Олімпік», який і пройшов у фінал. Друге місце у фіналі здобула команда «Металіст» (м. Хмільник), перемігши ФК «Промінь» (с. Івча Літинського району) з рахунком 2-0. Після чого відбулася гра за почесне третє місце, де немирівчани зійшлися із гравцями літинської команди. Перемогу у цьому матчі здобула команда «Промінь» з рахунком 4-3. Фінальна гра була доволі напруженою. На заваді навіть не став дощ, який йшов цілий день не вщухаючи. Гравці обох команд з усіх сил намагалися забити омріяний гол, та рахунок після основного часу залишився нічийний: 0-0. Долю переможця вирішила серія післяматчевих пенальті, які краще виконали хмільниччани.

Отож, Володарем кубку Співдружності стала команда «Металіст», а «Олімпік», відповідно, посів друге місце.



Та, окрім цього, індивідуальні нагороди отримали: кращий воротар змагань – Артем Чеботарьов (ФК «Олімпік»), кращий гравець – Сергій Філь (ФК «Металіст») та кращий захисник – Юрій Оцалюк (ФК «Олімпік»). Усім учасникам турніру були вручені грамоти.








Таня Климнюк