Відносини - Танго на ім'я Життя

Відносини - Танго на ім'я Життя
12.11.2010
Ми починаємо нову рубрику - вона буде присвячена різним видам відносин: любов, дружба, секс, відносини на роботі, знайомства, ревнощі, зрада і т. д.

Відносини. «От-но-ше-ні-я» - п'ять складів не найскладніше слово в російській мові, дев'ять літер, чотири приголосних і п'ять голосних. Здавалося б, нічого особливого, всі ми починаючи від народження і до самої смерті проводимо у відносинах.

Вони можуть складатися, і не дуже, приносити задоволення або дратувати, приводити до успіху і викидати на узбіччя. Вони бувають між чоловіком і жінкою, батьками і дітьми, колегами по роботі і сусідами, між дівчиною на касі і покупцем супермаркету, господарем чарівного цуценя і бадьорою старенькою, президентами держав і виборцями. І навіть самі з собою ми перебуваємо у відносинах, можемо любити себе або ненавидіти.

Все наше життя і є От-но-ше-ні-я. Напевно, тому вони так нас хвилюють, ми думаємо про це, говоримо, відчайдушно сперечаємося, погоджуємося, розриваємо перемир'я і купуємо квиток на літак в іншу точку світу.

Давайте говорити про них. Чи важлива мета відносини? Як їх підтримувати? Що можна дозволити собі, а що не варто робити ні в якому разі? Циніки кажуть, що відносини - суть умілих маніпуляцій зі свідомістю людини з метою отримання необхідного результату. Романтики вважають, що відносини - найвищий дар небес і доставляють виключно насолоду.

Хтось намагається уникати усіляких відносин і біжить геть, інші ж, навпаки, з відкритим забралом шукають нових відчуттів. Ми танцюємо танго вільної композиції з чітким ритмом з людьми все життя. Почнемо ...

Будь-які стосунки починаються зі знайомства. Згідно зі статистикою, кожна п'ята пара знайомиться в інтернеті, і кожен двадцятий чоловік, і кожна п'ятнадцята дівчина мали віртуальний роман. Відносини формату light й неабиякі пристрасті вирують на робочих місцях і вдома у зручному кріслі. Чому люди заводять віртуальні романи - не вистачає часу і сил на реальні відносини, або слідують моді, думають, що простіше і безпечніше мати все це віртуально ...

Ольга проводить в мережі весь вільний час, за три роки пошуку принців накопичила багатий досвід віртуального спілкування. Перші два роки навіть на побачення з хлопцем, якщо він не підходив з найменшого ознакою з 35 ретельно відібраних нею пунктів, не погоджувалася, потім стало простіше ... Але далі першого побачення в реальності справа не заходила, не рахуючи запаморочливого сексу зі старим знайомим. Так і до цих пір в пошуку.

Саша - хороший хлопець, всі друзі давно одружені. Йому вже ніяково бувати в компаніях і галасливих збіговиськах. Співчуваючі товариші намагалися знайти дівчину, але він не наважився. Сидить у мережі, тому що йому зручно, вважає - інтернет проявляє, як рентген, при спілкуванні в людині всі його якості; економить час, якщо спочатку людина не підходить, то можна не витрачати час на спілкування з ним. Хороша альтернатива балам XIX століття.

Ганна та Олег познайомилися в мережі на форумі, присвяченому рольових ігор. Ганна - ельф, а Олегу завжди дістається роль хоббіта. Первістка вони назвали Джон Рональд, так, так на честь Толкієна.

Катерина, сибірячка, дівчина весела і на мову жвава, тому їй завжди щастить познайомиться з ким-небудь цікавим і приємно провести час. А ще Катя дуже жаліслива і їй завжди важко відмовити чоловіку в побаченні, якщо той просить, раптом у нього комплекси розвинуться, і він зробить ритуальне харакірі.

Зріст у Каті 190 см, коса до попи, а очі блакитні і чисті, як травневе небо. Якщо б не Катя, напевно у багатьох чоловіків ніколи б не було побачення по інтернету. До Каті дуже часто приходять повідомлення в аську «Привіт, малюк! Ну як ти поживаєш? Поговоримо? »Або« Привіт! Я такий самотній! І ти давно мені подобаєшся! », Від такої кількості компліментів Катерина рожевіє, поправляє лямку бюстгальтера на пишних грудях і приймається мріяти про чоловіка з новою силою.

Через кілька днів бурхливої листування з сумним і пристойним (що за наших часів рідкість) чоловіком на ім'я Олег, настає довгоочікувана зустріч. Катя, зрозуміло, в новій кофтині, чекає його півгодини на зупинці, Олег приходить з квітами, що зайвий раз говорить про його тремтливість, - три гвоздики, упаковані в прозорий целофан.

Зворушливо заглядаючи Каті в очі, бере за лікоть і танцює її до найближчої лавки. І починає розповідати дещо про себе, щоб більше дізнатися один про одного:

- Ти знаєш, а в мене рік тому випав останній молочний зуб ...

Катя несміливо киває у відповідь:

- Ясно.

- А зараз трохи прохолодно і я підхопив нежить ...

- Иии?! - Катя негайно відреагувала.

- А ще моя мама погано готує, і я думаю, що вона робить це спеціально ...

- В офісі мене підсидів Ромка, а я так добре до нього ставився, ось як жити після цього ...

- Усі дівчата мене чомусь кидають, як тільки я переконався в своїх почуттях, але я не втрачаю надії ...

- Мій сусід грає на барабанах до третьої ночі, тому я погано сплю ...

Через півтори години, замерзла Катя з ліловим носом «згадує», що вдома у неї не вимкнена праска і їй час додому.

Увечері, зігріваючись гарячим чаєм, вона відкриває аську і бачить повідомлення від невідомого адресата: «Привіт! Давай поговоримо? »

Давайте вірити в хороше, знайомитися і зустрічатися, тому що якщо цього не робити, то і не буде жодних відносин. Нехай життя посилає нам багато цікавих знайомств, тому, що можна танцювати і соло, але танго набагато гарніше, коли його танцюють двоє.

Автор : Поліна Удачина

Джерло : Fresher