ВІННИЦЬКІ ЧИНОВНИКИ ВИЯВИЛИСЯ НЕКОМПЕТЕНТНИМИ ЩОДО БЮДЖЕТУ ХМІЛЬНИКА?

ВІННИЦЬКІ ЧИНОВНИКИ ВИЯВИЛИСЯ НЕКОМПЕТЕНТНИМИ ЩОДО БЮДЖЕТУ ХМІЛЬНИКА?
30.07.2013



00233998На думку чиновників Хмільницької міської ради бюджету міста Хмільника нічого не загрожує. Таку тезу висловила начальник фінансового управління міської ради пані Любов Гамак в інтерв’ю газеті «Я та МІСТО». Зокрема вона зазначила:


«Повідомлю, що до кінця поточного року бюджетні установи міста стовідсотково забезпечені коштами для оплати праці, проведення розрахунків за енергоносії та інших видатків по захищених статтях. А фінансові можливості міського бюджету дають впевненість у тому, що всі заплановані видатки будуть профінансовані відповідно до законодавства за умови своєчасного проведення платежів органами Державної казначейської служби».


Якщо це справді так, чого не варто заперечувати категорично, то виходить, що директор департаменту регіонального економічного розвитку Андрій Гижко просто некомпетентний в питаннях бюджету міста Хмільника? Саме він, коментуючи доповідь міського голови Василя Грушка, зазначив, що виконання міського бюджету Хмільника під загрозою через низький рівень заробітної плати в Хмільнику, який є найнижчим в області серед міст обласного підпорядкування, і один з найнижчиху загальному рейтингу міст і районів.


І виходить, що погроза губернатора Івана Мовчана про те, що обласна влада не перераховуватиме вільні кошти на вирівнювання бюджетів передчасна?