ВОЛОДИМИР СИВАК ОТРИМАВ ПІДТРИМКУ ПІД ЧАС ГРОМАДСЬКИХ ОБГОВОРЕНЬ

ВОЛОДИМИР СИВАК ОТРИМАВ ПІДТРИМКУ ПІД ЧАС ГРОМАДСЬКИХ ОБГОВОРЕНЬ
17.07.2014
IMG_20140716_175843Володимир Сивак отримав підтримку присутніх на громадських обговореннях кандидатури на посаду головного лікаря Хмільницької ЦРЛ. За нього проголосували майже всі присутні на заході.

На початку обговорення Володимир Сивак прозвітував про свою діяльність на посаді головного лікаря, акцентувавши увагу присутніх на катастрофічному недофінансуванні потреб лікарні в медикаментах.

Після цього всі бажаючі могли поставити питання головному лікарю. На превеликий жаль лунало багато звинувачень в непрофесійності лікарів та в хабарництві, яке процвітає в районній лікарні. Але всі ці звинувачення одразу «розбивалися» в заперечення громадян, які відстоювали кандидатуру Володимира Сивака.

IMG_20140716_175751

В окремі моменти обговорення переходило в перепалки опонентів Володимира Сивака та його прихильників. Перші звинувачували лікарів хмільницької лікарні в хабарництві та непрофесійності, інші – наводили приклади, коли хмільницькі лікарі діяли професійно, що й стало запорукою одужання їхніх рідних та близьких.IMG_20140716_175843

Багато присутніх дуже негативно висловлювалися щодо організації громадських обговорень. В сторону організаторів лунали навіть насмішки, мовляв, і плакат, який повішали перед президією з написом «Люстрація Хмільниччини» не зовсім коректний, і взагалі «така» люстрація зовсім не те, на що розраховували присутні.

IMG_20140716_173747

На завершення було проведено голосування за резолюцію громадських обговорень, в якій йшлося про підтримку кандидатури Володимира Сивака на посаду головного лікаря Хмільницької лікарні. Зазначена резолюція була підтримана майже всіма присутніми, за виключенням кількох осіб, які утрималися…