ВИВЧАЄМО ПРЕМУДРОСТІ ФАНДРЕЙЗИНГУ

ВИВЧАЄМО ПРЕМУДРОСТІ ФАНДРЕЙЗИНГУ
28.02.2023
Протягом двох днів, в гуманітарному хабі «Мурашник», відбувався тренінг з основ фандрейзингу. В якості тренера виступив Руслан Краплич – відомий в Україні фахівець з фандрейзингу й розвитку неприбуткових організацій. Заняття проводилося в інтерактивній формі за методикою Фундації імені князів-благодійників Острозьких.



Участь в тренінгу взяли експерти та волонтери громадської організації «ПРАВО», представники мобільної команди «Інтерсос», а також представники місцевих партнерських громадських організацій: «Знай, щоб жити» та «Спільний шлях».



Під час навчання учасники та учасниці розбиратися з правилами фандрейзингу, вчилися писати «чарівні» листи до жертводавців, опановували найпоширеніші способи фандрейзингу, а також ознайомлюватися з основами фінансової життєздатності громадських організацій.



Захід відбувся в рамках реалізації проєкту громадської організації «ПРАВО», який виконується за підтримки ІСАР Єднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.