ЯК «ЛЮДИ «Х» РЕМОНТУВАЛИ ДОРОГИ В ХМІЛЬНИКУ…

ЯК «ЛЮДИ «Х» РЕМОНТУВАЛИ ДОРОГИ В ХМІЛЬНИКУ…
01.06.2016
85880579Під час публічних заходів, в обговореннях на інтернет-ресурсах, просто під час дискусій хмільничани постійно нарікають на стан доріг в місті. М'яко кажучи - стан доріг бажає кращого. Та варто зазначити, що дороги таки ремонтують. Не всі, правда, і не зовсім якісно, але все ж таки: кошти виділяються, а ремонти проводяться.

Але постає питання: на скільки якісно проводяться ці ремонти? Чи проводиться, наприклад, ямковий ремонт, у відповідності до встановлених норм та стандартів?

Вчора в Хмільнику проводився ямковий ремонт головної магістралі міста. На скільки якісно він проводився і що ми отримали в результаті – пропонуємо подивитися на відео…



Але історія мала своє продовження: після того, як було виявлено незадовільні результати ямкового ремонту, громадські активісти вирішили поспілкуватися з робітниками, які проводили ремонт, а також з їхнім керівником. Що з цього вийшло – пропонуємо переглянути на наступному відео:



Ось так в Хмільнику ремонтуються вулиці міста. На нашу думку в цій ситуації має бути жорстка позиція міської влади, незалежно від того, на чиєму балансі знаходиться сама дорога. Передусім це дорога в Хмільнику, яку ремонтували за наші з вами податки. Тому сподіваємося, що і депутати, і міський голова, і його заступники дадуть належну оцінку таким діям представників «фірми «Х», яка проводила роботи, а також докладуть максимум зусиль для того, щоб подібні випадків в Хмільнику більше не було, а винних було притягнуто до відповідальності. Бездіяльність міської влади в такій ситуації свідчитиме про покривання цього та подібних йому порушень...