Як ВПО впливають на процеси прийняття рішень в Хмільницькій громаді?

Як ВПО впливають на процеси прийняття рішень в Хмільницькій громаді?
19.08.2024

Запрошуємо вас на презентацію результатів дослідження, присвяченого спроможності внутрішньо переміщених осіб (ВПО) впливати на процеси прийняття рішень у Хмільницькій міській територіальній громаді.

Захід відбудеться в понеділок, 26 серпня, в ресурсному центрі "Мурашник".

Початок о 15:00.

Під час презентації будуть представлені ключові результати дослідження, метою якого було визначити рівень залученості ВПО до процесів прийняття рішень, основні бар'єри для їхньої участі, а також можливі шляхи покращення інтеграції переселенців у громаду. Особливу увагу буде приділено рекомендаціям щодо підвищення рівня участі ВПО в громадському житті та вдосконаленню комунікації між переселенцями та місцевою владою.

Після презентації відбудеться обговорення, під час якого всі учасники матимуть можливість поставити питання, висловити свої думки та запропонувати ідеї для покращення ситуації.

Запрошуємо всіх зацікавлених представників громади, місцевої влади, громадських організацій, а також самих ВПО долучитися до обговорення та зробити свій внесок у покращення умов життя та інтеграції вимушено переміщених осіб у Хмільницькій міській територіальній громаді.

Контактна особа — Тарас Носальський

тел. 067 341 65 92

e-mail - taras.nosalskyi@pravongo.org

Цей матеріал опубліковано в рамках проєкту «Мурашник Hub»: громадська активність для змін», що реалізується громадською організацією “ПРАВО”  за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.