ЯКЕ Ж ВСЕ ТАКИ ПОГОДЖЕННЯ ПОТРІБНО ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ПОГРАТИ У ФУТБОЛ В ХМІЛЬНИКУ?

ЯКЕ Ж ВСЕ ТАКИ ПОГОДЖЕННЯ ПОТРІБНО ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ПОГРАТИ У ФУТБОЛ В ХМІЛЬНИКУ?
15.06.2012
Як і обіцяв, сьогодні на ім’я міського голови Василя Грушка було надіслано запит на інформацію щодо процедури погодження громадянами використання об’єктів спортивної інфраструктури міста. Для тих, хто не в темі, повідомляю:

  1. В інтерв’ю Інформаційній агенції «ПЕРСПЕКТИВА» перший заступник міського голови, секретар міської ради Петро Дреженков зазначив, що громадяни мають сплачувати за використання футбольного поля, що знаходиться на території школи №4 міста Хмільника;

  2. Олександр Ніжельський звернувся з запитом на інформацію з прохання дати відповідь на питання: «чи можна звичайним громадянам (не аматорським футбольним командам) приходити на футбольне поле школи №4, міського стадіону та грати у футбол?»;

  3. Пану Олександру було надіслано відповідь, в якій Петро Дреженков передумав і запевнив про те, що «використання об’єктів спортивної інфраструктури міста громадянами має здійснюватись за умови погодження такого використання з балансоутримувачами…».

  4. В мене виникло логічне питання про яке саме погодження йдеться і яким нормативно-правовим актом воно передбачене… В свою чергу я надіслав запит на інформацію, в якому попросив міського голову Василя Грушка про наступне:


«У відповіді, яку було надано на запит громадянина Ніжельського О.С. на запитання «чи можна звичайним громадянам (не аматорським футбольним командам) приходити на футбольне поле школи №4, міського стадіону та грати у футбол?», перший заступник міського голови, секретар міської ради Петро Дреженков зазначив, що «використання об’єктів спортивної інфраструктури міста громадянами має здійснюватись за умови погодження такого використання з балансоутримувачами…».

Керуючись вищевикладеним, прошу Вас, як Хмільницького міського голову, надати мені у письмовому вигляді витяг з нормативно-правового акту, з вказанням його назви, органу влади, який його затвердив, а також номеру та дати затвердження, який містить описану процедуру отримання громадянами погодження, для того, щоб грати у футбол на футбольному полі, що знаходиться на території школи №4. Прошу надати витяг з документу, який містить описану процедуру саме для громадян, а не для аматорських футбольних команд, юридичних осіб чи фізичних осіб-підприємців, інших установ та організацій різної форми власності».

Пропоную вам копію мого запиту: