ЯКЩО СТАВИТИ ЦІЛЬ – РЕЗУЛЬТАТ НЕОДМІННО БУДЕ!

ЯКЩО СТАВИТИ ЦІЛЬ – РЕЗУЛЬТАТ НЕОДМІННО БУДЕ!
02.04.2012

Цю просту, але життєву істину красномовно довів «Металіст». Ні, не харківський, а наш – місцевий.Якщо на хвильку зазирнути в минуле, то «Металіст», після оновлення свого складу, останні 4 роки був справедливо в когорті лідерів місцевих змагань різних форматів.

Більше того – одним із постійних претендентів на медалі найвищого ґатунку. Та як буває не тільки в футболі, а й у житті, за всі свої роки команді так і не вдалося жодного разу, приймаючи участь у всіх чемпіонатах, кубках та інших місцевих змаганнях із фут залу володіти головним трофеєм.

Причини цього «не фарту» різні, тут варто аналізувати кожен турнір окремо. Але цього наразі робити не будемо, адже з впевненістю можна сказати, що «металюги» завдяки своєму завзяттю,наполегливості та віри в перемогу заслужено стали Чемпіонами Хмільницької прем’єр-ліги сезону 2012!

Більше того, не просто переможцями, а командою яка перемогла у всіх іграх турніру, при чому демонструючи в кожній з них розуміння партнера, бачення поля та стратегічне мислення.

Тобто загальнокомандну гру високого рівня, а це показово!

 

Від усієї душі вітаючи гравців, функціонерів та вболівальників команди, хочу побажати їм і надалі відчувати смак яскравих та впевнених перемог як на футбольному полі так і в особистому житті!!!

Автор: В.Гричанюк