З ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ ВИДІЛЯТЬ 2 000 000 ГРИВЕНЬ НА ХМІЛЬНИЦЬКИЙ ДЕЛЬФІНАРІЙ

З ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ ВИДІЛЯТЬ 2 000 000 ГРИВЕНЬ НА ХМІЛЬНИЦЬКИЙ ДЕЛЬФІНАРІЙ
17.07.2015
delfin11З обласного бюджету буде виділено кошти на добудову дельфінарію в Хмільнику. Депутати обласної ради внесли зміни до програми «Здоров'я нації».

Про це повідомляє Офіційний сайт Вінницької ОДА.

Як повідомив директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський, частка співфінансування будівництва дельфінарію з обласного бюджету складає 2 мільйони гривень.
«Кошти будуть виділятися на оздоровлення дітей, які зокрема є пацієнтами Липовецької обласної лікарні відновного лікування, Тульчинського дитячого ортопедичного санаторію, або перебувають у Стрижавському дитячому будинку-інтернаті чи в обласному центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій». Хлопчикам і дівчаткам будуть надані сеанси дельфінотерапії за кошти обласного бюджету, це дасть можливість підтримати дельфінарій на території Вінниччини» - наголосив Микола Копачевський.
Своє «плече фінансової підтримки» для будівництва дельфінарію підставлять також Вінницька міська рада та Хмільницька райдержадміністрація.