Заміна в команді Кличка: замість Шиньковича гратиме Побережний

Заміна в команді Кличка: замість Шиньковича гратиме Побережний
01.08.2012
Олег Побережний, голова Правління Братства хмільничан в Києві, балотуватися в депутати Верховної Ради України по №13 округу. Про це повідомляє інтернет-видання «ВінницяОК».

Раніше партією Віталія Кличка було оприлюднено інформацію, що по округу №13 партія висуває начальника Військового санаторію «Хмільник» пана Шиньковича Ігора Васильовича. Це спричинило низку публікацій про заборгованість військового санаторію, яке начебто було спричинено його керівництвом.

Для довідки: Батьківщина Побережного Олега Володимировича – село Стара Гута Хмільницького району.

Навчався у Вінницькому державному педагогічному інституті та Тернопільській академії народного господарства, він аспірант Національної академії державного управління при Президентові України, засновник Всеукраїнської громадської організації «Чесне слово», голова Правління громадської організації «Братство хмільничан у Києві», член громадської організації «Еліта держави».
Професійна діяльність Олега Володимировича починалася з Хмільницької державної податкової адміністрації, згодом він почав працювати у відділі статистики Хмільницької РДА, управлінні з питань внутрішньої політики Вінницької ОДА, а далі подався до столиці, де працював у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та Житлово-комунального господарства України.
Зараз Олег Побережний працює у Державному агентстві з інвестицій та управління національними проектами України.