ЗАПРОШУЄМО ВІДСВЯТКУВАТИ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ФОРУМУ ХМІЛЬНИЧЧИНИ!

ЗАПРОШУЄМО ВІДСВЯТКУВАТИ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ФОРУМУ ХМІЛЬНИЧЧИНИ!
25.02.2014
Громадський форум Хмільниччини5 років тому, а саме 19 лютого 2009 року о 00:13, стартував проект Громадський Форум Хмільниччини.

За роки його існування він здобув собі аудиторію, а також певну славу. Яку саме – то вже питання суб’єктивне. Але з впевненістю можна сказати, що мало кого залишають байдужим публікації, які з’являються на нашому ресурсі.

До п’ятої річниці існування Громадського форуму Хмільниччини ми вирішили трішки модернізувати наш ресурс. Але що саме ми вирішили зробити – одразу не скажемо, а трішки потримаємо інтригу.

Але триматимемо її до неділі, коли плануємо відсвяткувати День народження Громадського форуму Хмільниччини. Під час святкування ми презентуємо оновлений Громадський форум Хмільниччини та розповімо про нові можливості для читачів.

Отже, презентація оновленого ГФХ відбудеться в неділю, 2 березня, в читальному залі районної бібліотеки для дорослих.

Початок – о 12.00.

Принагідно хочемо подякувати всім, хто долучився до фінансової підтримки нашоо ресурсу. Ми справді потребували коштів для проплати за доменне ім’я та хостінг. І ми уже вячні, що представники нашої громади відгукнулися на заклик й підтримали Громадський форум Хмільниччини. Публікуємо невеличний звіт про витрату коштів.

ScanScan0001Scan0002