ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ФОРУМІ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ФОРУМІ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ
03.02.2014
forum14 лютого 2014 року, у Вінниці, в концертному залі «Плеяда», відбудеться третій обласний форум громадських організацій Вінницької області.

Під час форуму учасники матимуть можливість презентувати діяльність своїх організацій, а також ознайомитися з діяльністю інших організацій. З цією метою учасники матимуть можливість облаштувати інформаційні стенди своєї організації.

Також під час Форуму планується обговорити питання комунікації між Вінницькою облдержадміністрацією, громадською радою при Вінницькій ОДА та громадськими радами, які створенні при органах виконавчої влади з районів Вінницької області.

Всі громадські організації, які мають бажання взяти участь у Форумі, мають надіслати зголошення на електронну пошту: gromrada.vn.oda@gmail.com В повідомленні варто зазначити повну назву громадської організації, прізвище, ім’я та по батькові контактної особи, а також контактний телефон.

Заявки на участь в форумі приймаються до 6 лютого 2014 року.

Для довідки:

Обласний форум громадських організацій Вінницької області проводиться за ініціативи та підтримки Департаменту інформаційної діяльності та зв’язків з громадськістю Вінницької облдержадміністрації та громадської ради при Вінницькій ОДА.