Запитай мене, що таке 527?

Запитай мене, що таке 527?
10.10.2011
Під такою назвою 6 жовтня в Хмільнику пройшла вулична акція, організатором якої виступила громадська організація «ПРАВО», Міжнародна Організація з питань Міграції та доброволець Корпусу Миру США в Україні Річард Віллануева.

У зв’язку з погіршенням соціально-економічного стану в Україні, багато громадян виїздять за кордон на заробітки. По власній необережності вони там можуть потрапити в рабство.
Щоб протидіяти цьому була створена гаряча лінія 527, зателефонувавши на яку ви отримаєте докладну інформацію про те чи інше підприємство, а також з інших питань, які стосуються трудової міграції, цим самим убезпечивши себе від можливих негативних наслідків.
В акції брали участь 10 підлітків (волонтерів), які ходили по місту і розповсюджували брошури, з яких можна було дізнатись про ризик виїзду за кордон, і номер гарячої лінії.

Акція «Запитай мене, що таке 527» стала підсумковим заходом, якому передували семінари з протидії торгівлі людьми, які було проведено громадською організацією «ПРАВО» та добровольцем Корпусу Миру США в Україні Річардом Віллануева в навчальних закладах міста.

 

Автор: Чоловійчук Андрій