Ми – громадська організація "ПРАВО"

Ми ті, хто навчає громадян розуміти і захищати свої права та супроводжує розвиток територіальних громад.

Напрямки роботи

Ми –  громадська організація Право — Фото 1
Захист прав людини
Ми –  громадська організація Право — Фото 2
Розвиток територіальних громад
Ми –  громадська організація Право — Фото 3
Інтеграція внутрішньо переміщених осіб
Ми –  громадська організація Право — Фото 4
Ми –  громадська організація Право — Фото 5

Реалізованих проєктів:

49
Ми –  громадська організація Право — Фото 6

Надано правових консультацій:

12751
Ми –  громадська організація Право — Фото 7

Надано допомоги ВПО:

6245

Хмільницька районна громадська організація «ПРАВО»

Хмільницька районна громадська організація «ПРАВО», створена 9 квітня 2005 року та зареєстрована Хмільницьким міськрайонним управлінням юстиції 29 квітня 2005 року, є недержавною неприбутковою організацією, яка об’єднує на добровільних засадах активних громадян України. Метою організації є задоволення та захист законних, творчих, національно-культурних прав членів організації та інших спільних інтересів. Вона працює над підвищенням соціальної, економічної та культурної спроможності громад, забезпечуючи стійкість демократичних інститутів, верховенство права і підтримку принципів вільного ринку на місцевому рівні, а також активно інтегрує внутрішньо переміщених осіб.

Наша команда

Key projects

Громадська організація ПРАВО. ГО ПРАВО. Хмільницька районна громадська організація ПРАВО

Вітаємо вас на офіційному сайті Хмільницької районної громадської організації "ПРАВО" міста Хмільник!
Ми — недержавна неприбуткова організація, основна мета якої — правова просвіта. Від самого початку нашої діяльності ГО "ПРАВО" ставить перед собою амбітні завдання щодо підвищення правової обізнаності населення, задоволення та захисту законних, творчих, національно-культурних прав членів організації та інших спільних інтересів.

Правова допомога Хмільник. Безкоштовна правова допомога Хмільник. Допомога ВПО Хмільник

ГО "ПРАВО" об’єднує на добровільних засадах активних громадян України та супроводжує розвиток громад. Ми організовуємо навчання, семінари та тренінги, спрямовані на підвищення правової грамотності. Наша місія — доступна правова допомога, створення осередку свідомих українців, де кожен знає права людини та вміє їх захищати.
Наші спеціалісти безоплатно надають необхідну правову допомогу, забезпечують підтримку в питаннях захисту ваших прав. Ми працюємо для того, щоб кожен громадянин мав можливість скористатися своїм правом на правовий розвиток і доступ до правосуддя.

Захист прав людини Хмільник. Правова просвіта Хмільник. Розвиток громади Хмільник

На базі громадської організації "ПРАВО" ми створили ресурсний центр "Мурашник". Його робота допомагає інтегрувати внутрішньо переміщених осіб (ВПО), сприяє покращенню соціальної згуртованості представників громади. "Мурашник" — це ще й освітній простір, у якому працюють гуртки, проводяться неформальні освітні та культурні заходи.
Якщо вам потрібна консультація юриста, допомога в розв'язанні питань зі сфери правової, соціальної, економічної та культурної спроможності громадян, чекаємо на вас!
Приєднуйтесь до нашої спільноти активних громадян, які прагнуть змінити своє життя та життя своїх громад на краще. Разом ми можемо створити демократичне суспільство, у якому поважають, захищають і реалізовують права людини!

Швидкі посилання: Проєкти, Захист прав людини, Розвиток територіальних громад, Інтеграція внутрішньо переміщених осіб, Про нас, Останні події, Команда, Ресурсний центр "Мурашник", Пункт незламності, Реалізовані проєкти.