ЧИ СТАНЕ «ЧЕРГОВА» ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРГОВИМ «ГРУНТОВНИМ РОЗ’ЯСНЕННЯМ» ЧЕРГОВОМУ ДЕПУТАТУ?

ЧИ СТАНЕ «ЧЕРГОВА» ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРГОВИМ «ГРУНТОВНИМ РОЗ’ЯСНЕННЯМ» ЧЕРГОВОМУ ДЕПУТАТУ?
10.09.2012
Сьогодні адміністрації Громадського форуму Хмільниччини повідомили про те, що на середу, 12 вересня, призначено позачергову сесію Хмільницької міської ради. Депутатів повідомляють про це в телефонному режимі. Конкретно про те, яке питання виноситься на позачергову сесію і в чому виникла необхідність її проведення – не повідомляють. Кажуть, що « питання стосується заміни вікон в школах».

Нагадаємо, що під час останнього пленарного засідання Хмільницької міської ради, депутат Володимир Шеремета висловив думку, що вартість вікон, які встановлюються в школах №1 та №4, а також роботи по їх встановленню, суттєво завищенні.

В свою чергу перший заступник міського голови, секретар міської ради Петро Дреженков зазначив, що вартість вікна (трохи більше чотирьох тисяч грн.) включає в себе і вартість будівельно-монтажних робіт, і що він особисто розбирався в питанні ціноутворення.

http://pravongo.org/zoloti-vikna-v-shkolah-hmilnyka/

Виникає питання, а чи не стане «чергова» позачергова сесія міської ради черговим «ґрунтовним роз’ясненням» черговому депутату, як це було у випадку з Володимиром Мельничуком?

http://pravongo.org/gruntovne-rozyasnennya-dlya-deputata-miskoji-rady/

Варто нагадати, що те злополучне Положення про надання послуг в сфері розваг все ж таки було скасовано, причому на позачерговій сесії…

http://pravongo.org/hmilnytska-miska-rada-taky-skasuvala-polozhennya-pro-nadannya-posluh-v-sferi-rozvah/