НЕВЖЕ АРХІТЕКТУРНА ІНСПЕКЦІЯ НЕ ПОМІТИЛА КЛУМБ НА ДЗЕРЖИНСЬКОГО?

НЕВЖЕ АРХІТЕКТУРНА ІНСПЕКЦІЯ НЕ ПОМІТИЛА КЛУМБ НА ДЗЕРЖИНСЬКОГО?
08.12.2012
В одному рішенні Хмільницької міської ради, яке було затвердженно на останьому пленарному засіданні ради та яке стосувалося передачі видатків з реконструкції вулиці Дзержинського, в преамбулі до самого рішення знайшли наступне формулювання:

«…враховуючи декларацію про готовність цього об’єкта до експлуатації. зареєстровану інспекцією ДАБК у Вінницькій області…»…

Читачі Громадського форуму Хмільниччини пам’ятають перипетії, які розгорнулися навколо реконструкції вулиці Дзержинського, зокрема, що стосується клумб посеред дороги та можливості безпечного пересування по тротуарах.

Тоді міський голова Василь Грушко визнав, що «трошечки проектанти не допрацювали». Що ж сталося зараз? Клумби забрали? Помилку проектантів виправили? Чи сама декларація архітектурної інспекції ще не значить, що дорога прийнята в експлуатацію і її реконструкція відбулася без порушень будівельних норм? Прохання підказати, хто знає, а то ми заплуталися…

Варто також зазначити, що на реконструкцію дороги по вулиці Дзержинського було витраченотри мільйони чотириста тридцять три тисячі сто двадцять чотири гривні.