А ЩО «СВОБОДА» НАМ ГОТОВИТЬ? Спроба №2

А ЩО «СВОБОДА» НАМ ГОТОВИТЬ? Спроба №2
29.03.2012
Свого часу я підготував матеріал, в якому спробував проаналізувати проект Національної Конституції ВО “Свобода” та Програму ВО “Свобода” (чинною). З метою обговорення всього цього матеріал було розміщено на ГФХ та Подільському майдані:

http://pravongo.org/a-scho-svoboda-nam-hotovyt/

http://vinmaidan.vn.ua/a-shho-%C2%ABsvoboda%C2%BB-nam-gotovit/

На превеликий жаль, на той час самого обговорення, як такого, не відбулося. Були певні спроби, але дуже швидко вони переросли в особисті образи та звинувачення.

Нещодавно я мав розмову з керівником Хмільницької міської організації ВО «Свобода» паном Романом Марійчаком. Мова зайшла за ту статтю і ми дійшли висновку, що непогано було б подискутувати з приводу окремих програмних пріоритетів ВО «Свобода» на сторінках ГФХ. Погодилися, що було б дуже добре, якби вдалося побудувати спілкування в форматі «Запитання» - «Відповідь»…

Сподіваюся, що такий наш експеримент започаткує діалог між основними гравцями під час цьогорічних політичних перегонів та, власне – виборцями. Надалі ми плануємо залучити до цього діалогу представників інших політичних партій та кандидатів-мажоритарників.

Отже, перше питання:

Пане Романе. Чи вносилися якісь суттєві зміни до документів, які було проаналізовано в 2009 році? Маю на увазі проект Національної Конституції ВО “Свобода” та Програму ВО “Свобода” (чинною). Якщо так, то прошу вказати, які саме?