ШО?!! ОПЯТЬ?!!!

ШО?!! ОПЯТЬ?!!!
21.06.2014
imagesЧитачі Громадського форуму Хмільниччини напевно пам’ятають перипетії навколо місточка через старе русло Південного Бугу. Історія стара, але через розголос в засобах масової інформації вона довго обговорювалася та набула досить великого резонансу.

То не пам’ятає – нагадуємо:

Ще в 2011 році місцевий житель, який проживає неподалік цього місточка, звернувся до міського голови з проханням його відремонтувати. Місток й справді був пошкоджений і загрожував безпечному пересуванню громадян..



Міський голова, як завжди, наобіцяв дуже багато, але на практиці виявилося, що ніхто нічого робити не збирався. І після чергового звернення місцевий житель отримав відписку, що, мовляв, місток – не на балансі комунальних підприємств і тому ремонтувати його не будуть.

Ображений громадянин звернувся з журналістів і тільки після їхнього втручання, а матеріали про цей випадок було опубліковано в «Газеті по-українськи», в «33 кнаалі2 і навіть був репортаж «Надзвичайних новинах» на ICTV, міський голова таки дав команду, щоб той місток відремонтували. Більше того, як стверджувала газета «Я та МІСТО» Василь Грушко особисто брав участь в ремонті.



Але пройшло майже 3 роки після тих подій і місток таки знову потребує ремонту. Зараз одна сторона містка провисла і її, підперли цеглиною.

CIMG4289CIMG4290CIMG4291

Наразі постає цілком логічне питання: коли його почнуть ремонтувати – після публікації на ГФХ цього матеріалу, а чи після чергового втручання журналістів?

Як то кажуть: поживемо – побачимо…