В ВІННИЦІ ОБГОВОРИЛИ ПЛАНИ НА 2020 РІК ЩОДО РОЗВИТКУ ЕЛЕКТРОННОЇ ДЕМОКРАТІЇ В ОБЛАСТІ

В ВІННИЦІ ОБГОВОРИЛИ ПЛАНИ НА 2020 РІК ЩОДО РОЗВИТКУ ЕЛЕКТРОННОЇ ДЕМОКРАТІЇ В ОБЛАСТІ
20.12.2019
В прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА відбулося засідання «круглого столу», під час якого було презентовано результати дослідження стану розвитку електронної демократії у Вінницькій області в 2019 році. Участь в заході взяли представники інститутів громадянського суспільства, органів влади тощо.



Протягом листопада-грудня 2019 року експерти громадської організації «ПРАВО» аналізували статути територіальних громад Вінниччини, документи, які регламентують проведення електронних консультацій з громадськістю, збирали інформацію про практики запровадження в громадах громадського бюджету, аналізувати офіційні веб-ресурси органів влади, а також порівнювали отримані результати з результатами, які були отримані під час проведення подібного дослідження в 2018 році.



В результаті проведеної роботи було розроблено низку заходів, які мають лягти в основу Плану заходів з реалізації Концепції розвитку електронної демократії у Вінницькій області на 2020 рік.



Після опрацювання всіх пропозицій та зауважень, які надійшли під час засідання «круглого столу», до Вінницької ОДА буде направлено відповідні пропозиції для внесення їх в плани діяльності на 2020 рік.