Освітня галузь в Хмільнику перебуває в фінансовій кризі?

Освітня галузь в Хмільнику перебуває в фінансовій кризі?
31.05.2012
Скоріш за все, саме це стало причиною ініціювання «оптимізації» класів у Хмільнику. Начальник управління освіти Хмільницької міської ради Галина Коведа, в коментарі газеті «33-й канал», зазначила: «у цьому році нам не вистачає 5 мільйонів гривень для того, щоб нормально забезпечити навчальний процес. У нас не передбачена заробітна плата для вчителів на грудень».

Також Галина Іванівна повідомила, що міська влада змушена йти на порушення, усвідомлюючи, що не всі розміри класів відповідають тій кількості дітей в класах, що утворилася внаслідок об’єднання. «Якщо когось не влаштовує варіант об’єднання - у нас є поряд інші школи», - зазначила Галина Коведа.

Зовсім іншу позицію озвучував раніше перший заступник міського голови Петро Дреженков, який стверджував що «такого великого класу не буде, бо у школі немає приміщення, аби розмістити таку кількість дітей».

Як в подальшому розвиватимуться події навколо оптимізації в Хмільнику – покаже час.

Нагадуємо, що батьки хмільницької школи №2 протестують проти «оптимізації» класів. Таке об'єднання може призвести до формування класу, у якому навчатимуться понад 40 учнів:

http://pravongo.org/chy-zvilnytsya-dyrektor-hmilnytskoji-shkoly-2/